Продължение на историята със “Сердика” и Банка ДСК

Ето тук е началото, а ето тук е и отговора на Министерство на Културата, който е изчерпателен, но това не значи че идва края на тази история.

Ще се радвам да чуя мнението ви.

10 thoughts on “Продължение на историята със “Сердика” и Банка ДСК

  1. Поздравления! Радвам се да видя, че не само на мен ми правят впечатление подобен род свинщини…Занимавам се с културно-историческо наследство (в момента сьм в магистърска програма по КИН) и сблъсъкът ми с този пъзел на абсурда в България е ежедневен…Мога да посоча и покажа много снимки, написах много писма, срещнах се с хора в министерството…и какво от това…керванът си върви…Но до като продължаваме да алармираме има надежда…
    В тази връзка, сега съм се заела да издиря точната траектория на крепостните стени на Сердика…интересно към кого ли да се обърна…строители или министерството…кой е по- на “ТИ” с материята?!

  2. Опитай се да го изискаш. След като в документа до теб пише че има такова приложение имаш основание да го поискаш. Според мен то е по-важния документ.

  3. Здравей,

    Можеш ли да публикуваш и приложението – “Копие от доклад на научния ръководител на археологическите проучвания – К. Шалганов”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.