Пак за моята идея за Евро-парламента

Преди няколко месеца споделих на блога си идеята, че искам да се кандидатирам за Евро-парламента на изборите догодина, получих много коментари – най-вече оф-лайн. Говорих с политолози, с приятели, с хора правили кампании с критици и с доста хора, които имат мисленето, че може нещо да се промени.

От днес стартира сайта посветен на тази кандидатура – bogoMEP.eu.

Mисля си , че е време за нови хора, които да имат смелостта да правят нещата, които мислят и които имат лице за хората, които представляват.

Мисля, че  съм човек, които може да се бори за националния интерес на страната си и е готов да го направи по честен и добър начин. Аз не съм точно политик, аз съм личност. Аз изразявам мнението си по начина по-който ми харесва. Да, аз псувам често, когато се налага, изразявам емоции, боря се за правата си и срещу глупоста, понякога и срещу собствената си.

Не съм оня лъскав продукт, който ще ви представи политическата партия или PR машина, но пък имате 1 година да решите дали да ме предложите за ваш представител в евро-парламента, където имаме нужда от хора, който да мислят за всеки от нас и да отстояват правата и интересите ни, а не да бъдат политически марионетки.

Трудна задача, но дали е невъзможна…