Ко стаа

Чудно как толкова неща ми показват, колко е кратък живота и колко е важно да се живее пълноценно. Винаги съм защитавал Държавата и съм спорил с хора, които искат да се махнат, само защото нещо не им харесва и си мислят, че накъде другаде, ще е по-различно, само защото няма намесени българи.

Писна ми да гледам 13 годишни тинейджъри да се наливат с бира по пейките в парка.

Писна ми да гледам как всички са се увълчили за пари и си мислят, че всичко става с тях, дори и партия базирана само на тази идея има.

Писна ми да имам усещането, че 4 години след тази ще ни управляват ченгета и хора за които морала в политиката се определя от човек, който не може да управлява един град и разбирането им за всички ценности е изкривено до голяма степен.

Писна ми от цялата политическа система, която прави всичко друго, но не и да върши онова за което е предназначена – да гради и да подобрява. Не споря, че има отделни личности, които си вършат работа, чудесно, но не е достатъчно.

Писна ми от родовата принадлежност на българите и от това всичко да е по роднински или по приятелски, а не да се гледа професионализма и визията за развитие.

Много неща не ми харесват в тази Държава и ми се иска да мога да го променя, стига да намеря подходящия начин и ще го направя. Не искам да съм паразит, който по цял ден мисли как да печели пари или пише в блога си и да се мисли за велик. Искам да намеря начин да развивам и себе си и околните и Държавата и …