ех, как мразя да съм прав – Тома и music idol

Ето тук, написах мнение, защо Тома не трябваше да печели Music Idol. След вчерашната новина, която подочух по ZRock се оказа, че все пак съм бил прав, въпреки всички мнения против този материал.

Ето и новината:
„Музикален продуцент на албума ще е Георги Янев, който е свирил в група Каффе, правил е парчета за Мария Илиева, Любо и др. Как ще се справи с Тома, предстои да се види. Все пак дано парчетата не са в стила на гореизброените. Той ще е отговорен за аранжиментите, звученето и концепцията на албума.

Записите ще се направят в студиото на Графа – Monte Studio, като самият Влади Ампов също ще се изяви като тон режисьор.

Репертоарът за албума е почти напълно подбран, в него ще вземат участие чужди композитори, а от родните ще се включат Жоро от Остава и Дичо. Сред текстописците ще са Тома Марков, Нуфри и Руши.“

Каффе, Руши, Графа, Мария Илиева, Остава, Дичо – вече личат имената на най-яките ни рок-звезди, нали и като добавим великите рок продуценти от Вирджиния, става мазало.

Хард поп алелуя :(

Ето защо, все пак Тома НЕ трябваше да печели Music Idol.

7 мнения за “ех, как мразя да съм прав – Тома и music idol

 • Reply Ники Спиров 08.12.2008 at 16:26

  Ама много си прав, за съжаление. Предвид по-нататъшното развитие на кариерата му и първия „сингъл“, се видя, че нещата са точно така. Моят термин е „рок-чалга“ (подобно на фолк-чалгата и рап-чалгата).

  Малко от мен по темата: http://niki.spirov.com/2008/12/08/това-е-рааааааай-ама-друг-път/

 • Reply Блогът на Ники (still beta) » Това е рааааааай… ама друг път. 08.12.2008 at 16:15

  […] (Повече по темата от Богомил) […]

 • Reply Assenoff 09.07.2008 at 16:14

  УжасТ!
  Опитай се да познаеш колко са рокаджиите (да не говорим за метъли), които искат да имат нещо общо с вирджиния рекърдс? Може би човека просто е нямал избор, или примерно е избрал по-малкото зло …
  Каквато и боза да се получи, аз пак се надявам да си остане heavy :)

 • Reply Гонзо 09.07.2008 at 16:04

  Е нали точно това се опитвах да кажа, че той си пее рок.

 • Reply Марто 09.07.2008 at 13:38

  Гонзо, за да го подкрепят рок феновете Тома трябва да пее рок.

 • Reply Гонзо 09.07.2008 at 12:27

  Признавам, че разсъжденията ти са доста верни, за това и предишния път нищо не казах. Но сега мога да кажа, че не трябва да си толкова черноглед. Едно от положителните неща след спечелването на МюзикАйдъл за него беше възможността да подгрява Снейк и Деф Лепард и поне според мен се справи добре, наистина загря атмосферата. И си беже як рок! Така че, независимо от албума, Тома си е рокаджия и ще си остане такъв, а и договорът му с Вирджиния май е само едногодишен… Важното е рок-феновете да го подкрепяме и ще стане работата.

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.