Конкурси и т.н

В блогосферата се препълни от конкурси. Така е като блогърите са хора без работа и само се чудят какво да измислят за да ги забележат, както се казва. Ако искате и вие нямате друго полезно с какво да се занимавате, ето ви малко “огън”:

Продайте си душата за 1 лев или пък се регистрирайте за БигБлогър

3 коментари относно “Конкурси и т.н

  1. Хехе, Кака Сийка, Майк Рам и аз сме “злодеите”, които стоят зад конкурса “за какво бихте продали душата си?” и мога да се обзаложа на безсмъртната си душа (или на един лев, ако предпочиташ), че точно ние едва ли стоим без работа по цял ден и съчиняваме смешни конкурсчета, само и само да ни забележат. ..
    Целта ни е да накараме хората да си размърдат мозъка и да напишат два реда. Срещу техните два реда получават книга. Ако са си размърдали мозъка. Честно, неангажиращо и справедливо. Участието в нашия конкурс отнема минута-две, за разлика от месечните съревнования в други…с далеч по-символични награди. Е, насила хубост не става, разбира се.
    Просто ми хареса идеята на Майк, защото е новаторска. Абе, поне не ни е супер гийк конкурса, щото много награди, много нещо напоследък, прави си! :)

  2. Хехе, ако наистина са без работа блогърите, ще се радвам на малко помощ за неофициалния архив на Re:TV, където трябва да се слагат етикети на видеотата ;) Ако има ентусиасти, нека отидат на

    http://retv.kaloyan.info

    и да драснат някой ред — аз ще им покажа как се прави слагането на етикети: не боли, не е страшно, и може да се прави по всяко време, стига да имате свободно време и желание ;)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *