технологии, политика, глупости

on 05.03.2010 by Богомил "Бого" Шопов in Важни, Главна, Comments (0)

Корпоративен блог на Екип Нула

Ето, че първа версия на корпоративния блог на компанията ми е на линия. След много чудения, стратегии и неуспешни опити – той вече има своята публична бета, която е видима от днес.

До края на месеца, се надявам и да бъде пълен със всичкото съдържание, което му е замислено и да стане интеграцията със социалните мрежи.

По-скоро ориентацията е, чрез блог-съдържание да се стигне до корпоративното такова, отколкото обратното, което е модел на сегашните корпоративни блогове. Разчитаме на много видео – все още без <video>  таг и на много полезна информация, която да води до оптимизация на някои процес в някоя или глава или компания, което е и крайната цел на блога.

На годишните награди, ще бием блога на ПИБ, крайно време е вече.

Тъй като “Екип Нула” е странна компания, блогът ни също е странен, но доста полезен за всеки един който се интересува от новите медии, комуникациите и създаването на общности.

А, ще се радваме на коментари и мнения :)

Няма коментари

Leave a comment

XHTML: Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>