Помогнете да върнем „Дунав Русе” в елита на българския футбол

Дунав Русе беше отбор пред когото грандовете се покланяха и трудно измъкваха точки в Русе, това отново е на път да се случи, след като отбора е на първо място в групата и има чудесен състав, пълен с амбизиозни играчи, за които парите са на второ място, което се случва много рядко в т.нар професионален футбол.

Клубът е един от малкото общински в страната и в тази връзка има голяма нужда от помощ.Ето и как можете да помогнете:

Ръководството на ФК ”Дунав” обявява дарителска кампания за набиране на средства за подпомагане на отбора в борбата за завоюване на място в „А” републиканска футболна група. Девизът на кампанията е „Помогнете да върнем „Дунав” в елита на българския футбол”, а сметката, по която фирми и граждани могат да превеждат парични средства, е:

ТБ „ИНВЕСТБАНК”АД град Русе

IBAN BG55IORT73791030047801
BIC IORTBGSF

4 thoughts on “Помогнете да върнем „Дунав Русе” в елита на българския футбол

  1. Като фен на Ботев Враца Ви пожелавам скоро да се видим и двата отбора в “А” където ни е мястото…Че сега разни недоразумения като Локо Мездра, Своге и т.н. се мандахерцат там, а славни отбори като нашите се мъчат.

    При вас има едно наше момче, Светлин Симеонов – Пинчера (врачанин, юноша на клуба). Дано Ви е на късмет и другият сезон да го пускате срещу чорбата и говедата :Р

    Поздрави на всички в Русчук!:Р

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *