технологии, политика, глупости

on 08.04.2010 by Богомил "Бого" Шопов in Важни, 3 коментара

Съдържание за уеб – на живо. Работилница в София на 22 април.

Понякога е много трудно да намериш начин да напишеш нещо, така, че то да ти донесе желания ефект. Тъй като Интернет е странно животно и да се разбереш с него е малко сложно, много се накефих когато видях, че Лукрат ще правят работилница или по-скоро практическо обучение как се пише за уеб.

Гледайки програмата мога да заключа, ще че се обхване доста голям спектър от проблема, но разбира се, все пак не е всичко което може да знаете :) Семинара е ДОБРО начало за това вие да разберете какво е Уеб и как да създавате съдържание за него.

Той ще се проведе в София, в Радисън на 22 април, само 2 дена преди P2P конференцията и ако имате идеи да се развивате в уеб, чрез съдържанието което създавате – това е мястото на което трябва да бъдете в този ден и час.

Повече за семинара, можете да прочетете тук. Освен всичко, което ще научите, ще имате възможността и да спечелите и награди, ако сте достатъчно усърдни.

Това е една добра инвестиция !

3 коментара

 1. Алиса

  08.04.2010 @ 13:23

  Disqus. Да напишеш после доволен ли си. Аз реших да ползвам друго, но пък знае ли човек. Ако е чак толкоз прекрасно…

 2. Богомил "Бого" Шопов

  08.04.2010 @ 13:36

  @ Алиса – Oтказах се :) Ти какво използваш?

 3. bogomilshopov

  08.04.2010 @ 12:01

  Я да видим новите коментари как работят. Реших да използвам Disqus.

Leave a comment

XHTML: Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>