Оферти за Нова година – марш към КЗП

Днес посетих сайта на „Астрал Холидейз“ привлечен от достатъчно ниската цена за празнуване на Нова година в Тунис и в други кътчета на света, където всеки би мечтал да посети и да усети светлините на града :)

Оказа се, че обявената цена не е реална – тоест, ако тя е 200 Евро (примерно) и ако отида ей сега да ги дам и да бъда радостен, няма да стане.

Като отидете да видите повече детайли, осъзнавате, че ще трябва да дадете още 95 Е за летищни такси, да си платите новогодишната вечеря, да си платите и още нещица и минималната цена за да заминете става по не още толкова, което си е чиста проба заблуждаваща реклама, затова ги засилих към КЗП на момента.

Това е практика на повечето фирми в бранша, която се надявам да престане много бързо, защото си е повече от заблуждаващо, да не говорим за другите уловки с малките букви.


Eто и малко повече детайли.

Офериране
Офертите се промотират на различни места в Интернет с нереалната цена, ето пример от популярен български портал. Ако последвате препратката ще разберете, че трябва да доплатите още минимум 160 Евро, за да можете да заминете на тази екскурзия.: