технологии, политика, глупости

on 18.01.2011 by Богомил "Бого" Шопов in Цифрова свобода, Comments (1)

Връх на политическа некомпетентност на Атака и СРС.

Рядко се изненадвам от тъпи политически решение, защото повечето са такива, но днес просто не се сдържах. Десислав Чуколов oт Атака  днес обяви тяхното политическо послание за проблема със СРС. (по tv7)

Той каза нещо като: (цитирам по памет)

– Трябва да проверим дали мобилните оператори могат да проследяват български граждани къде се намират. Дали може по клетките да се проследи кой как се движи  и кой с кого се намира в една кола или един ресторант, защото това не е регулирано със закон.

Щях да падна от стола от смях. Само да припомня, че това е регулирано със закон и именно АТАКА ДАДЕ ТОЗИ ИНСТРУМЕНТ на МВР с гласуването си в подкрепа на законопроекта за промяна на закона за електронни съобщения.

Въпреки всичките ни опити да им “налеем акъл”, обяснявайки им какво правят, те все пак сляпо гласуваха и това стана факт. СРАМНО е сега да се правят, че не знаят какво са направили … или по-точно те май НЕ ЗНАЯТ какво са направили.

Срамът остава за всички, тези който подкрепят този политически субект, който ги ЛЪЖЕ или може би се опитва да извлече някакви дивиденти, но за мен това положение ми мяза на шизофринично – един път гласуваш за подлсушването, а само няколко месеца след това, говориш, че ти не си правил такова нещо.

1 коментар

  1. Tweets that mention Връх на политическа некомпетентност на Атака и СРС. « Богоблог -- Topsy.com

    18.01.2011 @ 9:33

    […] This post was mentioned on Twitter by Bogomil Shopov and Кирил Кирилов. Кирил Кирилов said: RT @bo_go: За феновете на АТАКА: http://blog.bogomil.info/3938 . Мен ме е срам, а вас? […]

Leave a comment

XHTML: Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>