10.4 пиксела

Списание с името “10.4 пиксела” ще слее досега известните списания за интернет технологии и култура “Списание точка ком”, познато и като WebDev Magazine и списанието за отворен код, свободен софтуер и свобода – ОpenSource Mag.

Списанието, както и досега, ще си остане в електронен формат и ще се надява да подобри 500 000 сваляния на своите предшественици с по-добра визия, съдържание и много интерактивни нюанси.

Първият брой на списанието ще излезе до края на годината и всички досегашни абонати на списанията, ще могат да го свалят свободно.

Темите, ще си останат същите – PHP, Python, .NET, Ruby, Perl, Уеб Архитектура, Анализи, Проучвания, Трикове , Свободен софтуер, Отворен код, Линукс, Unix, *BSD и какво ли още не.

Ако не сте се абонирали, все още. можете да го направите тук

1.0

10 коментари относно “10.4 пиксела

  1. Ами няма никаква символика в него. Може би след задълбочено мислене, може да се намери логика в него :)

  2. А ако се абонирам само за едното от старите, дали ще получавам само подходящата част от новото списание? ;)

    П.П. Кога успя и изгледа да си смениш…

  3. Списание с името “10.4 пиксела” ще слее досега известните списания за интернет технологии и култура “Списание точка ком”, познато и като WebDev Magazine и списанието за отворен код, свободен софтуер и свобода – ОpenSource Mag. Тоест, който се абонира за старите, се абонира и за новото :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *