Махам се от България, ако … паметника на съветската армия

Държавата няма какво да прави, всичко и е наред и решила да се захване с т.нар вандализъм на т.нар паметник на съветската армия. (бог да я прости).

Според вести.бг чак прокуратурата се била заела да намери и прати в затвора неизвестния човек(ци), който изрисува истината върху дълго пазената с всички средства лъжа.

Тържествено обещавам, че ще се махна от България със семеството си, ако наистина този човек влзезе в затвора.

На ви да четете поредната простотия на държавата, в която, повярвайте ми не искам да живея от доста време.

5 thoughts on “Махам се от България, ако … паметника на съветската армия

  1. Ми аз пък тържествено да заявя, че ще се махна от България, ако поредния нарушител на обществвения ред и закона остане ненаказан и не влезе в затвора. Да ни сравнят кой от нас е по-полезен на държавата и обществото, кой какви данъци плаща, какъв принос има и да преценят теб ли да спрат, мен ли да спрат!

    1. Мила Виктория – ти си родена за България и няма да се махнеш, защото ти харесва да бъдеш тук, да те тъпчат и ти е кеф. Честито!

  2. И, разбира се, комунистите почистиха паметника. Оп, извинявай, бяха форум “България – Русия”. Типично соц изпълнение… разпространиха погрешна информация, след което махнаха боята през дълбоката нощ, за да няма конфронтации. А сега се надяват, че всичко ще отмине.

    Срам ме е, че живея в такава държава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *