Агенти на съдбата – 2001 (The Adjustment Bureau)

—————————————-
Тази публикация е част от категорията ми наречена “вместо на кино” и показва, че споделянето на информация НЕ Е престъпление. Приятно теглене и гледане.

Бого
————————————————

За какво иде реч:

Постер:

Описание:
Дали контролираме съдбата си или невидими сили ни манипулират?
На крачка от спечелване на място в американския сенат, амбициозния политик Дейвид Норис (Мат Деймън) среща красивата балерина Елис Селас (Емили Блънт), жена, като никоя която е познавал.

Точно когато осъзнава, че се влюбва в нея, мистериозна организация решава, че двамата не трябва да бъдат заедно. Дейвид е изправен срещу самите агенти на Съдбата – хората от Бюрото по Нагаждане, които ще направят всичко по силите си, за да държат влюбените разделени.

В лицето на малкия шанс, Дейвид или трябва да забрави за нея и да приеме (пред)определения си път, или да рискува всичко, за да прекърши Съдбата и да бъде с Елис.

Развиващ се в Ню Йорк, филмът “Агенти на съдбата” е базиран по разказ на Филип К. Дик („Блейд Рънър“, „Зов за Завръщане“, „Специален Доклад), режисиран от Джордж Нолфи (дебют), написал сценариите на „Бандата на Оушън 2“ и „Ултиматумът на Борн“.

Изтегляне:
magnet, torrent

3 коментари относно “Агенти на съдбата – 2001 (The Adjustment Bureau)

  1. Ако сте гледали Dark City, този филм ще ви се стори бледо копие, без нито една оригинална идея.

  2. Този филм изключително ме трогна. Беше направен доста просто и много силно наблягаше на атмосферата и сюжета по начин, който много рядко ми харесва (аз нормално обичам филми с ефекти).

    Силно го препоръчвам, но не очаквайте ефекти. Силата му е съвсем другаде.

  3. Може ли да обясниш “Тази публикация е част от категорията ми наречена „вместо на кино“ и показва, че споделянето на информация НЕ Е престъпление. Приятно теглене и гледане.”
    Не разбирам как споделянето на този филм доказва това твърдение.
    Междувременно считам че това е един от слабите филми на Мат Деймън.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *