Конкурс – Как да накараме Бойко Борисов да отговори на истинските въпроси.

В поредица от интервюта през последно време, премиерът-слънце отговаря на въпроси на хора, които нямат топките да му зададат истински такива.

Затова обявявам конкурс – как да накараме премиера да отговори на въпроси от хора в Интернет по болни за България теми.

Също така, като коментари приемам и въпроси, които да му бъдат зададени, ако се стигне то това, че всъщност успеем да го накараме да не бяга от неудобните въпроси, а да бъде мъжът за който се предлолага че е, а не да се крие зад удобни журналисти и PR.

Наградния фонд е 100 евро и ще отидат при този, който даде най-якята идея как това да се случи. Гласуването ще е открито, ако има повече от една идея.

P.S Коментарите ще бъдат одобрявани един по един, за да филтрираме младежката организация на ГЕРБ :)

Още:
– Парите са от собствени средства (демек заплата) – никой не ми плаща да правя това, просто исках да има някаква награда за идея и/или въпрос – Дерзайте!
– Не съм политически обвързан, като всеки нормален гражданин имам предпочитание, но всичките ми действия са над-партийнни :)

29 коментари относно “Конкурс – Как да накараме Бойко Борисов да отговори на истинските въпроси.

  1. Г-н Шопов, може би е нужен майстор манипулатор, който да “скрива” неудобните въпроси в серии от удобни такива. И по отговорите на удобните въпроси да са изведат отговори на неудобните… До колко това е възможно и постижимо не знам, но само това ми идва на ум – и разбира се това трябва да стане без предварително да му се дадат въпросите за подготовка на отговори.

  2. Първо му се задават някакви удобни въпроси. После му се задават полу(не)удобни. А накрая – най-неудобните. Целта е да бъде приспано вниманието му, поне – в началото.

  3. Въпросите да му се изпратят писмено.
    Нека отговори писмено, нека текста мине през редактор.
    Лично аз имам проблем да го изслушвам.

  4. ще отрече ли твърдението, че има близки отношения с лицата Александър Сталийски и Делян Пеевски и по-точно техни представители в изпълнителната власт занимаващи се основно с източване на държавни дружества през обществени поръчки.

  5. Истинските въпроси всички ги знаем. Ще накараме Бойко Борисов да им отговори, когато намерим кой да му ги зададе.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *