Безбраузерен уеб

Ето такова ще е заглавието на една от лекциите на P2P конференцията. Лектор ще бъде Стеван Майсторович, който ще дойде специално от Нови Сад за събитието. Aко искате да видите повече за идето му – скачайте на сайта на конференцията

лого

Techcrunch && Red Herring в България

Започнахме преговори с Майк Бутчър и със Фарли Дювал за конференцията през Април. Макар, че съм повече от убеден, че българските лектори биха направили по-чудесна конференция, все пак една есенция от чужди лектори би била чудесна.

Ще ви държа в течение на нещата.

Да направим нещо интересно за блог-общността

Днешния ми разговор с Тодор Христов и по-ранната дискусия с Marfuzii ме накараха да се сетя неща, които съм си мислил отдавна. С наближаващата Блог конференция, на която за момента има повече участници от вън от колкото от у нас, се завъртат идеи и предложения.

Ето за какво става дума. Всеки има блог, всеки е чувал за блог. Някой счита, че доста от блогърите се приемат ‘доста на сериозно’, друг счита, че ‘е липса на интелект’, трети смятат, че ‘може да се пеели много от блог’. Затова, ето и въпроса:

_ Какво вие бихте искали да се случи на една такава блог-конференция. Какво лектори искате да има, какво да видите, какво да усетите, как си представяте вие идеалното събитие, което да е ПОЛЕЗНО за вас.

Aко сте били на друго подобно – споделете. Ако сте били на предното – посочете пропуските и добрите страни. С няколко думи …

… заедно можем повече – нека да го направим.