Поверителност

Здравейте,

Когато посещавате моя блог, ето какво се случва с вашите данни, които оставяте при мен знайно или незнайно:

  • Когато коментирате, вие въвеждате адрес на електронна поща и име, което може да е вашето, ама може и да не е. Ако искате да изтриете или промените и не виждате активна връзка за това, можете да ми пишете на моя мейл адрес (в секцията връзка с мен) и аз ще го изтрия.
  • Бисквитки – някой от услугите, които ползвам ви сервират бисквитки – те се използват за да събират агрегирани данни за това колко посещения има сайта и от къде са дошли. Няма начин лесно да бъде идентифициран някого какво прави по сайта или какво чете, а и нямам за цел да го правя.
  • Ако се регистрирате за мейлинг листа ми, ще трябва да посочите мейл и име, което можете да изтриете по всяко време, като последвате връзката в пощенската си кутия.
  • Ако мислите, че този сайт по някакъв начин нарушава правата ви или имате конкретни въпроси свързани с поверителност, моля свържете се с мен (в секцията връзка с мен)

Приятно четене и умната – пазете се в Интернет и внимавайте какво споделяте и с кого!

Към момента използвам 2 системи за анонимна статистика, които идват с платформата, която използвам. Повече данни можете да видите от тук: