Не съм изненадан

Не, не съм изненадан от тази новина, че всички в управителния съвет на ФК „Дунав“ си подават оставката.

Това се случва вече за трети или четвърти път за последните 5-6 години и отново със мотива, че решението е следствие от

„неразбирането от русенската общественост, омаловажаване на успехите на клуба и подценяване усилията, които се полагат за издръжка и развитие на ФК Дунав, както и липсата на подходяща материална база и на желание за нейното подобряване“.

Божееееее, стига глупости бе идиоти.

Агитката на Дунав е най-добрата в Б група. Отбори от А група също биха завидяли на нея. Посещаемостта на мачовете на „Дунав “ е по-голяма даже от доста мачове в елитната ни група. Цената на билетите също не беше малка.

Всеки управителен съвет си мисли, че един отбор за 2 години , може да влезе в елита, а защо не и в Шампионската лига и да им върне инвестициите. Е, няма как да стане.

След като доста хора в този съвет и в предните няколко използваха „Дунав“ за параван и за издигане е крайно време да се спрат и да помислят за футбола като спорт и бизнес, а не като начин за пране на пари или за властови амбиции.

Аз като фен на Дунав милея за него и все се надявам , че някой истински бизнесмен, ще се хване да ИНВЕСТИРА в отбор от класата на „Дунав“. А съм сигурен, че феновете на отбора, ще продължим да го подкрепяме и да си даваме и последните пари за него.

Почивай в мир отборе наш.

Ето и препратката към форума на сайта.