Web 2.0 в България

Ето този пост ми напомни, че волно или неволно, основния акцент на УебТех 2007 стана Web 2.0. Ще се обсъждат технологии, концепции, начини на работа и ще се демонстрират приложения. 40 % от всички лекции са посветени на тази тема и се надявам наистина да се получи едно чудесно събитие, макар и далеч от представите ми за перфектната конференция.

Тази година ще правим събитието без спонсори, поне не такива каквито сме ги правили в последните години, благодарение на ТУ и на момците от ИА – България, които влагат в събитието цялото си свободно време и страст, както и на софийския екип, който набира сили от тук и им дава зор.

Казвал съм го и преди, сега пак ще го кажа. Във Варна УебТех събира повече хора отколкото София. Незнам каква е причината, но е така. Тази година освен технологиите, ще има много интересни неща, а освен това близоста до морето и чайките дава още една причина защо да си вземете отпуска в края на месеца и да дойдете с нас. Елате цялата фирма, даже.

На втория ден, разбира се, ще свършим по-рано за да можем да отидем и на Manowar концерта, защо не да посрещнем и 1 Юли …

Ще се получи чудесно събитие. Елате с нас !