НСБОП събира мед за кошера

НСБОП използва снимките правени на протестите и публикувани в Интернет за да прави профили на участниците в тях. Арестуването и привикването на определени хора се дължи на техния профил, които има в службата. Другия път като ви снимат се усмихвайте и без резки движения :)

[True/false]?

Оперативно -проувателните процедури включват използване на разрешените от закона средства за събиране на информация за хора участващи в масови събирания, като протести, футбони срещи, митинги и други подобни, където се очаква насилие или появата на негативно отношение към държавата или нейна структура.

[True/false]?

Oчаква се създаване на нова служба Национална Служба за борба с Oрганизираните Блогъри (НСБОБ). По непотвърдени данни ще я оглави Явор Колев , след като преди няколко месеца застана начело на друга специализирана служба. Очаквайте новините за разбиване на организираните прояви на блогърите (ама кой туй бе), които имат за цел да сринат държавното управление и да подкопаят основите на държавата в която всички живеем. Аман от такива българи.

От службата (НСБОБ) призовават всички блогъри да си залепят устите и да ходят на протеста си (майната си) утре в 19.00 часа пред НДК. Ако някой не изпълни заповедта, ще бъде подведен под отговорност и Явор Колев- Блогъра лично ще го разпита със законните средства за защита на държавния апарат.

[True/false]?

Oще по темата:
Защо ме арестуваха „куките“

/всяко съвпадение със действителни лица и събития, може да е станало случайно, ама не съм сигурен/