ТЪРСЯТ СЕ: 7 000 българи!

Това са 10 лева – с тях може да се купят много неща, но те едва ли са толкова важни, колкото шансът за живот на едно невинно дете. Математиката е проста: за лечението на Симона не достигат още около 70 000 лева. Ако 7000 души дарят само по 10 лв – сумата ще бъде събрана и Симона ще бъде лекувана в Германия, в клиниката, в която току-що бе оперирана, без да се налага да бъде местена и транспортирана обратно в България. А това е на път да стане – защото няколко бюрократи решиха, че собственото им его и дребни кариеристични игрички са по важни от живота на едно дете.

Търсят се само 7 000 българи, които да решат, че 4-годишната Симона заслужава техните 10 лева и няколкото минути от времето им, за да направят самото дарение по банковите сметки, изписани по-долу.

Търсят се само 7 000 души със сърца – всъщност това са само около 0,1% от населението на „милата“ ни татковина. 0,1% – това е една десета от процента!
Ако в една държава няма толкова хора, на които да им пука за живота на едно малко момиченце – тази държава не само не я чака нищо добро, но трябва мигновено да се закрие.

Това са 10 лева – с тях може да се купят много неща, но те едва ли са толкова важни, колкото шансът за живот на едно невинно дете.

Hint: Можете да направите кутия за дарения, в която от фирмата ви да дадат кой колкото може и един лев е от полза. После отивате до банката и внасяте парите. Нека колективния дух отново да победи.

Благодаря на Дончо и Велян за подкрепата, а и Лукойл направиха каквото трябва.