2-3 интересни събития този месец.

Разбира се, няма как да не започна от OpenFest 2007 в Русе. Той ще се проведе тази събота в Русенски Университет. Има страшно интересни теми и съм сигурен, че ще има по-добра атмосфера от когато и да е било. Ако имате минаване към Русе или сте си от там, посетете го.

Второто събитие се провежда в София и е цял уикенд. Това е втората част на конференцията за стартиране на собствен бизнес StartUp. Ако искате да научите какво ви е необходими за да създадете бизнеса си или какви услуги са готови да ви предложат такива компании, елате на събитието. Там ще можете да чуете и моята лекция, която ще е с тематика, какви проблеми среща един стартиращ бизнес и какъв софтуер може да бъде в помощ при различни ситуации. Елате да направим пак една добра дисусия.

Следващите две събития са на една дата, което прави невъзможно посещението им и затова ще се налага да избирате. Едното от тях ще се проведе във Военния клуб и ще събере хората които се занимават с техническа документация. Ще има много лектори от Израел, Естония и България

Последното е лагер за Eclipse, на което от SAP ще покажат какво правят за проекта, а ако незнаете какво е Eclipse, да научите и да се заплените от многото му качества.