Какво ми направи впечатление днес

1. Защо никой не говори на „Вие“?  Може би в обслужващата сфера си мислят, че всички сме приятели. Аз винаги заговарям някого на вие, но не дълго след това минавам на ‘ти’, стига човека да ми е приятен и да е приветлив. Дори и с повечето депутати така си говоря, може и да ми се сърдят, ама …

2.  За президента и речите му.  Вчера се събрахме да празнуваме 3-ти март на площада голямото чакане не си заслужаваше.

3. Aнна пък има рожден ден  – да е честит. Не бих могъл да й отговоря на последния въпрос, но ако бях на нейно място бих се забавлявал много.

4. Калоян пита, може ли да се пие разреден таратор, аз вече му отговорих

5. В блога за икономика се говори за една моя любима тема – за Лисабонската стратегия . Уви ние сме далеч от такива сложностии и хич и не ни пука.

6. Мартин ме кефи, защото си върши работата, ако всички депутати си я вършеха, можеше  ида не ме кефи. Аз съм на мнение, че трябва да се затворят всички заводи за цигари по света, ама наистина си е въпрос на личен избор, до момента в който някой запали цигара пред мен.

7.Георги Ангелов говори за разни интересни неща.

8. Tези ме кефят яко, давайте напред . Всички на сапун, аз бих казал. Писна ми от зомбирани блогъри, а другите са готини.

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

Едно мнение за “Какво ми направи впечатление днес”

  1. Цялата Лисабонска стратегия за мен е една голяма глупост. Разни хора в Комисията са се хванали на евтини рекламни трикове колко напред са американците (нещо, което е доста съмнително), комплексирали са се и са решили да симулират действия, някои от които са доста комични. Така като гледам, не само на нас не ни пука.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.