Какво ми направи впечатление днес

1. Защо никой не говори на „Вие“?  Може би в обслужващата сфера си мислят, че всички сме приятели. Аз винаги заговарям някого на вие, но не дълго след това минавам на ‘ти’, стига човека да ми е приятен и да е приветлив. Дори и с повечето депутати така си говоря, може и да ми се сърдят, ама …

2.  За президента и речите му.  Вчера се събрахме да празнуваме 3-ти март на площада голямото чакане не си заслужаваше.

3. Aнна пък има рожден ден  – да е честит. Не бих могъл да й отговоря на последния въпрос, но ако бях на нейно място бих се забавлявал много.

4. Калоян пита, може ли да се пие разреден таратор, аз вече му отговорих

5. В блога за икономика се говори за една моя любима тема – за Лисабонската стратегия . Уви ние сме далеч от такива сложностии и хич и не ни пука.

6. Мартин ме кефи, защото си върши работата, ако всички депутати си я вършеха, можеше  ида не ме кефи. Аз съм на мнение, че трябва да се затворят всички заводи за цигари по света, ама наистина си е въпрос на личен избор, до момента в който някой запали цигара пред мен.

7.Георги Ангелов говори за разни интересни неща.

8. Tези ме кефят яко, давайте напред . Всички на сапун, аз бих казал. Писна ми от зомбирани блогъри, а другите са готини.

One thought on “Какво ми направи впечатление днес

  • Reply Д.Василев 04.03.2008 at 14:38

    Цялата Лисабонска стратегия за мен е една голяма глупост. Разни хора в Комисията са се хванали на евтини рекламни трикове колко напред са американците (нещо, което е доста съмнително), комплексирали са се и са решили да симулират действия, някои от които са доста комични. Така като гледам, не само на нас не ни пука.

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.