Предизвикателство: Да видим дали може да стане това.

След като много време пиша в този блог и в предния, сега имам нужда от помощ.

Търся си апартамент в град Велико Търново и много ще се радвам, ако някой успее да ме свържи със собственик на такъв, който го продава. Сигурен съм, че блогосферата е добро място за това. Разбира се, ще има и награда за този, който ми е дал информацията и тя няма да е малка.

 Ето и условията:

– Да има 2 спални – тоест да е тристаен

– Да има кухня или ясно изразен кухненски бокс

– Да не е за фаза акт 15, или някоя плоча. Тоест да можем да се нанесем в близко време.

– Да се намира в широк център.

Цената да е в рамките на 65 000 Евро.

Помогнете ми !

3 мнения за “Предизвикателство: Да видим дали може да стане това.

 • Reply Denislav 20.04.2008 at 8:04

  Ако не е тайна какво ще правиш във Велико Търново. Преди година с моето семейство почти се прибрахме там ама нещо не ми се получи. От работа не ме пуснаха да работя там:-). Мога да ти препоръчам строител който е добър и прави нещата добре. Знам къде има кооперация в момента строяща се, но чесно казано не съм сигурен на какъв етап е. Ние почти бяхме взели едно жилище на същият строител когато се прецакаха нещата по връщането. Значи кооперацията се строи точно срещу статоро военно училище близо е до един булчински магазин. Строителя е собственик на „Елит Мес“(Величко Минев), но ще тярбва да провериш сам до къде са стигнали строежите и има ли нещо свободно. Другият вариант е да питам един приятел дали си дава свободният апартамент за под наем, това разбира се ако те интересува.
  Успех с заселването във Велико Търново еххххх :-)

 • Reply Мирослава 17.04.2008 at 15:27

  Разгледай апартаментите в новия квартал veliko turnovo hills. Цените са нормални 660евро на кв м, апартаментите се продават обзаведени. Може би недостатък е че няма градски транспорт до там.

 • Reply Любомир Петров 09.04.2008 at 19:12

  Гарантирам ти, че това е къде къде по-добър начин от това да ползваш услугите на 99%та от агенциите за имоти…..от личен опит ти го казвам :)

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.