Грозде и музика в Grozde.com

Търсачките за музика започват да навлизат все повече в България. Последната, която ми попадна и на която реших да обърна внимание е Grozde.com. Какво ме привлече към нея?

1. Изчистен приятен дизайн, без никакви сложностии

grozde.png

2. Можете да чуете песента от страницата
3. Разполагате с отделен прозорец, където можете да си добавите песни и да си ги слушате, след като сте направили много търсения и сте избрали какво ви се слуша днес:
grozdeplayer.png

Успешно търсене и слушане.


Проблеми и решения

Това е все още бета-разработка и сайта има проблеми, като например, че ако не сте си пуснали прозореца с player, не можете да добавите песен в него и излиза празна страница и това, че търсенето става много бавно, но идеята е добра.Ето и препоръките ми към такув тип сайтове:

1. Направете така, че потребителите да могат да оценяват песните. Има много песни с лощо качество, а така ще може да се отсее само доброто съдържание
2. Направете така, че всеки потребител, след като си направи playlist, да може да си го запази и дори да може да си го сложи на уеб-сайта под формата на джаджа.
3.Осигурете качествено и законно съдържание за търсачките си :) Задължително сложете и creativesommon музика. От това само ще спечелите.

One thought on “Грозде и музика в Grozde.com

  • Reply Ивайло Ваньов 09.04.2008 at 21:18

    Да този сайт наитстина е хубав :) Дано не се правят много такива за да не запустее. Сайта наистина е страхотен . Браво на Вал :)

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.