Фонд ще финансира стартиращи ИТ проекти и компании у нас

Венчър фонд ще инвестира в България сериозна сума за стартиращи проекти и компании, съобщиха организаторите на конференцията УебТех 2007, която ще се проведе във Варна на 29 и 30 юни. Фондът ще представи на технологичния форум схемата за кандидатсване за финансиране.

Всички участващи в конференцията ще могат да говорят лично с представителите на фонда и да получат възможността да финансират идеите си, увериха от УебТех.

Основен акцент на тазгодишната конференция за интернет технологии и бизнес е Web 2.0 – принципи, технологии и умения за комуникация и споделяне на съдържание. През двата конферентни дни участниците ще чуят и видят много лекции и демонстрации на теми като програмиране, техническа документация, база данни и изграждане на уеб.

Във форума ще участва и издателство O’Reilly, което ще представи нови заглавия по тематиката на конференцията, достъпни за покупка с голяма отстъпка.

Футболна среща между отбора на отворения и затворения код, борса за предлагане и търсене на работа в ИТ сферата и много интересни лекции допълват програмата на УебТех 2007.
Участието в конференцията е безплатно
/по материали от technews.bg/

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.