Фонд ще финансира стартиращи ИТ проекти и компании у нас

Венчър фонд ще инвестира в България сериозна сума за стартиращи проекти и компании, съобщиха организаторите на конференцията УебТех 2007, която ще се проведе във Варна на 29 и 30 юни. Фондът ще представи на технологичния форум схемата за кандидатсване за финансиране.

Всички участващи в конференцията ще могат да говорят лично с представителите на фонда и да получат възможността да финансират идеите си, увериха от УебТех.

Основен акцент на тазгодишната конференция за интернет технологии и бизнес е Web 2.0 – принципи, технологии и умения за комуникация и споделяне на съдържание. През двата конферентни дни участниците ще чуят и видят много лекции и демонстрации на теми като програмиране, техническа документация, база данни и изграждане на уеб.

Във форума ще участва и издателство O’Reilly, което ще представи нови заглавия по тематиката на конференцията, достъпни за покупка с голяма отстъпка.

Футболна среща между отбора на отворения и затворения код, борса за предлагане и търсене на работа в ИТ сферата и много интересни лекции допълват програмата на УебТех 2007.
Участието в конференцията е безплатно
/по материали от technews.bg/

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

Публикувано от

Богомил "Бого" Шопов

Емигрант. Пират. Революционер. А, още интересни факти има тук

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.