6 мнения за “Teзи пречат

 • Reply Pirx 18.07.2008 at 16:52

  Нещата не трябва да се третират поотделно. Аз лично не съм шофьор, и пълните с автомобили тротоари ме вбесяват. Не мога да не отбележа, обаче, че за да има някакъв смисъл от каквото и да било противопоставяне, шофьорите трябва да има къде да паркират – места за паркиране има извънредно малко. Малко от малко би помогнало, ако гаражите се използват по предназначение.

 • Reply момиче 16.06.2008 at 11:48

  Особено в големите градове това си е доста сериозен проблем.
  Скоро попаднах на един сайт, който предлага доста добро решение по въпроса.
  http://www.kato-idiot.com

 • Reply vanko 14.06.2008 at 18:45

  Мда, тези пречат!

  Поставянето на колчета по тротоарите помагат, но явно малко са приоритетните улици.

  Длъжен съм като шофьор обаче да отбележа, че в последно време от уличките на София единствено се премахват паркоместа, а не е добавено нито едно! А не вярвам някой да има очаквания колите в София да намалеят…

 • Reply ваня 14.06.2008 at 18:36

  правилно колите да се махнат от тротоарите ,обаче проблема е голям,няма единно мислене и законите са невалидни.

 • Reply bo 14.06.2008 at 13:35

  Аз живея във Варна и в центъра ими страшно много малки улички, където по тротоарите има спрени коли и се чудя къде да ходя. Решила съм някой път да ги снимам и да ги изпратя в КАТ, но незнам дали ще има полза. Ужасно е да ходиш по улицата все едно си на ски-слалом!

 • Reply turin 13.06.2008 at 19:50

  Идеята е добра, но не знам доколко може да е ефективно. Имам предвид наказателна ефективност за нарушителите.

  Ако има начин да се въздейства, съм с две ръце за такава идея и сам ще се включа и аз. Също карам количка, а такива по тротоарите са масово явление.

  Само да има начин за някакво официално сезиране на органите, да има ефект след това от него — и ще направим блогерска мрежа за наблюдение на тротоарите, фото-общност в уеб ще съберем. Избеснявам, но има ли изобщо начин за пряк ефект?

  Щото иначе си оставаме на нивото на „книга за похвали и оплаквания“ — никой не я чете, на шефовете много им пука, но аз се чувствам добре, че съм си излял яда на страниците й. Иска ми се да може повече, да не е като такава книга… ?

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.