Подкрепям Мартин Димитров за СДС

Макар, че имам друга идея за политиката  сега, СДС винаги е била първата идея в която съм вярвал. Помня романтиката на лъвчето и сладкия вскус на свободата, които тази партия донесе.

В последната година СДС се въртеше само около личността и сделките на председателя си и макар, че това донесе малко позитиви и то неочаквано, според мен това не е посоката на развитие на тази партия, то и според самите седесари, разбира се :)

Идват избори за нов преседател. Моята подкрепа печели  Мартин Димитров, като личност, като икономист, защото СДС има нужда точно от такъв лидер и като умен човек, който може да поеме нещата в добри ръце и да върне за следващите избори доверието в синята идея и в СДС, която за разлика от други формации е пълна със хора, които разбират от нещата със които са се захванали.

Мартин е един от няколкото човека, които в Парламента работят много здраво и резултатите го показват. Имаме вече държавен вестник он-лайн, помня блестящата му идея за преодоляване на финансовата криза, която като че ли остана нечута в Парламента, макар да беше най-ясната, най-мотивираната икономически и най-добрата предложена за една дългосрочна стратегия, помня идеите му за стимулиране на малкия бизнес, помня …

Мартин , който макар да не познавам лично, буди в мен доверие и аз искам да работя с такъв човек. В ежедневната ми работа в „Електронна граница“ ние имаме нужда от сериозни лидери на партии, които да защитават правата ни. Ние, като хора и личности, имаме нужда от партньори, които мислят като нас и ще ги подкрепим в начинанията им, защото подкрепата значи проява на доверие и на морал.

Мартин за СДС е правилния избор.

7 мнения за “Подкрепям Мартин Димитров за СДС

 • Reply Стойчева 16.01.2009 at 14:32

  И аз мисля,че е напълно възможно да не влезе СДС в Парламента.Хората не си играят искат Бойко Борисов да съди евангелските църкви и са се заканили,че разберат ли за някой,че подкрепя евангелистите в Бг. ще направят всичко възможно да го унищожат:)

 • Reply янко добрев 18.12.2008 at 12:54

  Чрез Мартин Димитров СДС печели подкрепата на евангелските църкви за изборите.Защо някои искат СДС да не влезе в следващият парламент ?

 • Reply Ваня 18.11.2008 at 18:13

  Аз също бих го подкрепил. Трябва да влезнат в политиката млади хора. Ако той е начело на СДС ще гласувам за тях на изборите.
  Ако преди месец бяха изборите щях да гласувам за Бойко Борисов и ГЕРБ, но вече не. Ако не излязат на политическата сцена нови лица ще си запазя гласа.
  Бойко Борисов ще управлява с желязна ръка, но тази ръка ще се стовари не върху мафията, а срещу обикновеният човек. Чрез него, мафията ще поеме контрол над държавата. ( Не че до сега не го е имало това, но сега имаме шанс да го предотвратим.)

 • Reply dacito 17.11.2008 at 20:43

  Свежо: Няма да гласувам за блога му, а за председател. Не го познавам този човек. Как да го приема за председател?

 • Reply Lissa_waw 17.11.2008 at 19:04

  Свежо: Дачито,

  докато дойде време Мартин да пообикаля, що не се размърдаш ти и да наобиколиш блога му :)

 • Reply dacito 17.11.2008 at 17:03

  Свежо: И аз мисля да е някой по-стар. Пък не го и зная кой е.Да пообиколи, да го видим от близо, че тогава. Що се отнася до работата която е свършил… Абе не знам какво е свършил. Битката се очертава да се води в и за София.

 • Reply diandra 17.11.2008 at 12:04

  Свежо: Просто ми е жал за този млад човек, колко горчилка ще събере в душата си! Мръсно нещо е политиката!

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.