Сутрешно

Успяяяях да си инсталирам Oracle под Fedora, но Тора-та не иска и не иска ;)) Ще я мъча следобед… Днес имам много добро настороение, дали с това, че наближава рожденния ми ден след „n-1“ дена или от това, че идва края на годината. Но и двете събития са безкрайно далеч с оглед на това колко работа имам да върша до тогава.

Преди няколко дни се записах за мейлинг листа на една много интересна група към „трите тоалетни“ – разбирай W3C, където се заражда интересна дискусия.

Групата всъщност още не е създадена, тя ще се появи в началото на 2006 година и ще има за цел да дефинира и стандартизира, какво е това ‘прозорец’, drag’n drop и много други неща обединени под понятието WebAPI.

Председателя на тази група ще ни гостува по време на УебТех догодина, но това е друга тема..

Към момента друга група се занимава с това, така наречната Web Applications, има много интересни позиции, публикувани в драфта й, които може да се намери тук

2 мнения за “Сутрешно

 • Reply Bogomil 13.12.2005 at 17:10

  Здравей,
  Още се боря. Не може да намери libcntl.so (по спомени карам). Това е в плъгина за ORacle на тора-та. Всички променливи са експортнати и файла се намира където му е мястото.
  Като го инстална с –nodependencies плъгина, не може да го намери като пусна тората ;)

  Бого

 • Reply Христо Еринин 13.12.2005 at 13:52

  Здравей, ако още не си се оправил с TOra-та ми пиши, аз се борих с нея преди време, може и да мога да ти помогна.

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.