Уеб тех-а идееееееееее

Конференцията за интернет технологии Уеб Тех (WebTech) прераства в конференция и изложение и ще се проведе в София в залите на Кемпински хотел Зографски от 30 юни до 1 юли.

Ще имате възможност да чуете лекции по много теми, като основен акцент тази година ще бъде Web – технологии, стандарти и идеи.

Един от поканените лектори ръководи най-новата група към W3C, която ще се занимава със създаване на Web API, което да помага за разработване в уеб. Скоро очакваме потвърждение и от други лектори за които вече сме споменавали тук.

Изложението ще се проведе за първи път тази година и ще има за цел да покаже фирми и технологии. В изложбената площ посетителите и изложителите ще намерят всичко от което имат нужда:

посетителите – от това да видят и да се докоснат до последните тенденции в сферата и да видят редица демонстрации на сиситеми, продукти и технологии

изложителите – да покажат това което са разработили на посетителите и възможността да сключат бизнес контакти и да спечелят от изложението.

Ще има специален раздел за компании които разработват решение с отворен код и .org зона, където ще има възможност за безплатно участие на екипи и организации

Станете част от това уеб шоу наречено УебТех
http://wtconferences.com/2006/index.php?bulgarian

2 мнения за “Уеб тех-а идееееееееее

  • Reply Bogomil 21.12.2005 at 17:34

    Поне засега са добре нещата ;))

  • Reply !bo 21.12.2005 at 17:17

    Супер се е получило. Радвам се че се е уговорила цялата работа. Щото доколкото разбрах е било гоУЕм зор.

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.