Разни дела

Конференция

От днес стартира регистрацията за УебТех-а. Говорих си и с Дерик, който ще дойде и тази година.

Така или иначе ще плащаме на гостите разходите и т.н защо да не поканим приятни хора с които може и да се общува нормално и да се научат много неща от тях. Миналата година със Столман ни отидоха нервиците само за няколко дена и затова тази година се мъчим да намерим някакъв баланс между нещата.

Дерик и приятен младеж който има огромни знания в РНР областта, а и за Робин може да се каже същото, но разбира се знанията му са в различна сфера – XML, уеб и Perl.

Много бих искал някой от Майкрософт феновете да изнесе лекция (може би Владо Чалков – поне за мене е голямо удоволствие да го слушам).

Разни такива мисли се въртят из главата ми, но де да видим какво точно ще се получи накрая. Например да има само около 6-7 лекции (но много качествени) за двата дни с много почивки и време за демонстрации на изложението.

Oracle
Който знае за проблемите ми с Оракъл под линукс нека се успокои намерих си най-сетне Pl/SQL редактор. Все още е в бета но засега върши префектна работа (поради липса на друг, който да се пусне на Федората в офиса)

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.