Кой прецака „Дунав – Русе“ – то е ясно !

Здравейте, от доста време наблюдавам случващото се във този форум. До сега бях само като анонимно лице и се интересувах от мненията на вас феновете.

Не издържах да не напиша и аз нещо, след като нападките започнаха от всички страни към нас, футболистите.

Преди мача с Любимец г-н Валентин Христов влезе в съблекалнята при нас и каза следното:
– Момчета не сме за А група, поради скорошното започване на новият сезон ( 1 август ) нямаме средства и време за стягане на Градския стадион, недейте да си давате толкова много зор. Не знам какво стана но след мача това 2 – 2 явно е повлияло на някои от момчетата в нашият отбор.

На вечеря после с някои от най – опитните футболисти обсъдихме идеята да се разделим с една премия по – малко но да дадем паричен стимул към отбора на Спартак Пловдив за победа в идния им мач с Калиакра. Тази наша идея не бе подкрепена от В.Х. даже окончателно ни отряза и каза:
-Няма да е тази година, момчета, кризата ни удари много зле.

Сигурни сме, че и много други неща не са стигнали до ушите на г-н Божидар Йотов ( кмет на гр. Русе ) прикрити от В.Х.

След това си бездействие уважаемия господин окончателно отряза крилете ни и провали мечтите на хилядите фенове на Дунав.

Искам да кажа и няколко думи за този велик треньор и невероятен човек, а имено Мирослав Миронов. Когато бяхме най – зле , безпаричие и немотия този добър човек постоянно ни даваше храна и средства за да можеше да ни поддържа духа по някакъв начин. Благодарим, тренер.

Тука е мястото да благодарим и на всички фенове които ни подкрепяха безразервно и вярваха в нас. Поне за сега ще си останем с мечтите да видим тази велика публика в А група. Поклон пред всички вас.

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.