Кво стаа бе Бого?

След последната ми публикация, че искам да си спирам блога, много хора ме накараха да не го правя поради различни причини. Всяка една ми даваше основание и да го направя и да не го направя. Един човек ми каза, обаче да не го спирам –„Защото е един от последните блогове, които изразяват въобще позиция.“.

Едва ли е прав, но пък все пак реших да променя решението си и да разочаровам двамата човека, които вече проявиха желание да го купят.

Вече ще е с нов адрес – blog.bogomil.info, поради това, че ще се опитам да си направя портфолио на основния си домейн и така да се опитам да реша проблема с финансите – като покажа какво мога и да се надяваме, че най-сетне работодателите ще си вдигнат главите от купата със сено и ще помислят за нови начини за развитие на бизнеса си.

Сменете си URL-a, aко искате да ми четете блога, ако не – пийте една студена вода и си мислете, че живеете в свободна страна.

9 мнения за “Кво стаа бе Бого?

 • Reply Method-X 18.05.2010 at 18:37

  А така! Браво Бого :) Много ти се възхищавам, да знаеш! ;)

 • Reply Мартин Петров 17.05.2010 at 20:02

  Моите поздравления, че не се отказа от битката. Пожелавам ти повече работодатели да открият този плам в теб и да те оценят както заслужаваш. Тук сме за да си помагаме. Успех и право напред!

 • Reply Маруш "Луци" Денчев 16.05.2010 at 21:13

  Бого, радвам се, че все пак задържа блога. А ако мога да перефразирам вица с бог и тотото „А ти пусна ли си CV?“ :)

 • Reply Валентин 15.05.2010 at 7:17

  Имаш доста връзки за оправяне след смяната на адреса. Например в страницата „whoami“.

 • Reply ВеселинМ 14.05.2010 at 23:34

  Аз пък все си мислех, че не говориш сериозно. Сори – явно съм подценил ситуацията. Но пак добре, че блогът остава. Успех

 • Reply dzver 14.05.2010 at 16:07

  Радвам се, че си промени мнението :)

  Успех в намирането на работа и в защитата на каузите, с които си ангажиран. В общ интерес е да се справиш и с двете бързо :)

 • Reply Иво Апостолов 14.05.2010 at 14:01

  Евала. Макар често да пишеш глупости, все пак си е позиция.
  Успех с новото лице на основният сайт и дано по-бързо се справиш с финансовите неволи.

 • Reply ГДМРСН 14.05.2010 at 13:53

  Всъщност, позиции в блоговете и из интернет въобще – много!!! Адекватни действия зад тези позиции – много малко. А настойчивост при отстояването на позициите и адекватни корекции след по-мощен сблъсък с противодействието, което е неизбежно за всичко значимо – още по-малко.
  Изключвам естествено обилно финансираните от разни псевдообществени интереси интернет проекти.

  Но с комплиментите до тук.

 • Reply косьо 14.05.2010 at 13:40

  Много се радвам че си сменил решението си.

  Възхищавам се на позициите ти и на това че защитаваш гражданските си права. И което е по-важно, показваш на много от нас и на нашето младо откъм демокрация общество, къде всъщност трябва да са границите

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.