Съдът да играе по свирката на Ц.Ц, иначе лошо му се пише, ей !

Преди време с показна акция по всички медии Б.Б и Ц.Ц хванаха серия престъпници с акция под кодовото име „Всичко коз“ и „Килърите“. Само седмица и малко след това, съдът освободи всички задържани, порaдии липса на доказателства.

автор: Скандално.нет
/Източник/

Б.Б
Реакцията на властта не закъсня, тя нарече „провокация към държавата и към управлението ни“, освобождаването на граждани, за които единственото доказателство, че са виновни са материалите по телевизора и в медиите.

Ц.Ц
Освен това, вътрешният министър има наглостта да каже следното, цитирам Дневник:

…това просто не може да продължава, това просто е безобразие и това е потъпкване на основни права на българските граждани, които се старае, както правоохранителната система, така също и прокуратурата, да противодействаме на организираната престъпност и да може да се създаде една конкурентност, и да може да има едни нормални общочовешки правила на общуване и на функциониране на едно гражданско общество

От това разбираме следното:
1. Съдът е ДЛЪЖЕН да тика в затвора всеки хванат от смешна акция на МВР, без значение дали има доказателства за това или не.
2. След като той не стори това, Ц.Ц счита, че така се потъпкват основните права на гражданите.
3. За да функционира гражданското общество, то трябва всички медийно прибрани граждани, да бъдат слагани в затвора при първоначално строг режим с минимум 20 години, без право на обжалване.

Граждани и овчари
Говоря за граждани, защото докато съдът не се произнесе, всички сме равни пред закона. Разбирам, че нашата държава не е като другите, ама хайде органите на реда, първо да съберат доказателства и тогава да правят показни акции по телевизията или ще стане работата с лъжливото овчарче – след време никой няма да дава и пукната пара за тъпите усилия на МВР, макар и да покажат някакъв резултат.

Тъпо е !

Ново

P.S Ето и протокола от съда, даващ още едно доказателство за идиотията на Ц.Ц и Б.Б и на МВР като цяло.

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

12 мнения за “Съдът да играе по свирката на Ц.Ц, иначе лошо му се пише, ей !”

 1. в американския наказателен кодекс има списък от престъпления за които в никакъв случай не може да се иска освобождаване под гаранция и там съдиите стриктно спазват този закон.в България това го няма.там има съдебни заседатели в България няма.всичко е ясно в САЩ никой не е в състояние да купи 12 заседатели в България един съдия лесно се купува и още по лесно се сплашва.живеем в държавата на кривите огледала.
  „by anjela“

 2. Че МВР от основаването си досега е извън закона, е повече от ясно. Но вие явно не сте сърбал попарата на българския съд. Не случайно зевзеците говорят за българско кривосъдие. Удачно е май тук да похвърля познатото: хвани едните, па удари другите.

  Впрочем, когато Толстой минел покрай съдилище, той с погнуса се изхрачвал и бързо отминавал.

 3. Набийте си в главите следното: Човек НЕ влиза в затвор по ДВЕ причини. Когато НЕ е виновен, или Е виновен, но няма доказателства за това !!!!!!!! Протестирайте срещу некадърните управници и техните некадърни помощници. Добре, че ги има некадърните слуги, за да се видят некадърните управници колко струват !

 4. Много тенденциозна статия, много! Отвратен съм ! Знаеш ли какво казва френския министър на правосъдито по повод оправдателните присъди по делото Борилски? ето – за да знаеш „И най – добрата полиция на света не може да събере годни доказателства за Български съд“…

  1. @Слави – „тендензиозен“ , можеш да кажеш на някой вестник или медия, който отразява всеки ден бат ти бойко или цецко, не и на моя блог – каква тенденция, какви пет лева. Айде стига със шаблоните.

   Делото Борилски е съвсем друга работа, аз го следя от началото и нещата не са съвсем като на „опитите“ на ГЕРБ да хванат едни „престъпници“, докато истинските правят каквото искат, защото са под шапката на Б.Б и Ц.Ц и не ги дават с гръмки имена по телевизията.

 5. @Богомил „Бого“ Шопов колкото и хора да имат Калашников – всички те са в нарупение на закона. след като е забранено да притежаваш Калашников, дори и да не си убивал с него пак си престъпник. а ти съдиш държавата за действията им, но като знаеш как да си купиш Калашников защо не си сигнализирал органите?

  1. @Иво – престъпник си САМО, ако съдът те осъди, бе мой човек.

 6. съдът в България е долна проститутка на мафията, ако някой си мисли, че ще намери правосъдие в страната ни – в грешка е

  1. @Дидо – това не отменя факта, че той решава всичко

 7. Не ви разбирам, защо въобще се занимавате с държавата, кви сте вие, че да давате мнение.

 8. @Боян: Да ти кажа ли колко хора имат Калашников, до скоро можеше да си го купиш от пазара в Русе, ако познаваш точния човек и имаш пари, аз почти се бях навил да си зема – Не е доказателство – не е използван за убийство.

  Говорили си били- ми че да не е забранено – да са уговаряли убийство? Може да са си говорили за дини и ракия?

  Щом съдът е преценил, че няма доказателства – значи няма. МВР и другите органи да се напънат да съберат малко и тогава да правят акции.

 9. В случая не съм съгласен. Никой от нас не е чел обвинителния акт и доказателствата, но при условие, че някой има калашников в България и разпечатките показват ясно, че има комуникация между обвинение, пряка връзка с жертва на убийство и мотив, не виждам защо съдия не би ги оставил в ареста. В един момент малко наистина става на пук, за да покажат, че не се поддават на изпълнителната власт. А и може да е нещо друго.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.