Защо трябва да се работи все повече?

След като изчетох всичките мнения относно голямата стъпка, която според нас сме направили, а поред други е платен материал, считам за нужното да напиша това:

Програмата няма нищо общо с която и да е политическа сила, но за да имаме успех имаме нужда от политическа подкрепа.Ако някой от вас, може да я усигури, така че да е наистина подкрепа, ще направи едно добро дело. Знам, колко е трудно да накараш политик да си спази обещанието и не един път сме се ‘парили’ от празни обещания, но продължаваме да търсим подкрепа на всякакво ниво.

Твърденията, че това е платен PR и аз или всички над 50 човека, които работят безвъзмеждно по програмата е лична обида към тях и към мене. Запознайте се с материята на програмата и на това за какво се борим. Това са нашите идеали и без подрепата на обществото и мнооого работа това няма да стане. Не критикувайте,а работете.

Имаше коментари, че тук четат интилигентни хора. Да, но стават все по-малко и по-малко, съдейки по коментарите и мненията. 5 години мърморения стигат, ако няма да помагате, не пречете.

Може би съм малко груб, но истината е такава, че ние работим усилено, а доста хора тъпчат нащата работа.

За подкрепата на Беронов

Както казах и по-горе, а и Йовко спомена,това е голяма крачка. Да получим подкрепа на личност като г-н Беронов е добре дошла. Приемаме подкрепа от всеки, който има желание да го направи. Това е първата адекватна подкрепа на идеите от години насам. Да, президентите имат съветници и във всички щабове има съветници от които зависи политиката по ИТ, но те нямат лице. Лицето е Президента или кандидатите за такъв – както е навсякъде по света.

Не говорете, че Президента няма правомощия за това, оооо има и още как. А има и влияние, което не е никак малко. (тук говоря за институцията Президент, а не за личността).


Заключение

Програмата ще продължи да работи, докато се намери начин да се изпълнят целите й. Ако искате да станете част от нея – подкрепете ни, ако не искате – работете си по вашия начин, но ако не се обединят усилията, ще загубим, а това сегашният „доминант“ добре го знае, нали?

/копие на новината в „Линукс за Българи“/

One thought on “Защо трябва да се работи все повече?

  • Reply Ivancho 15.09.2006 at 10:35

    Защо си губиш времето с мненията в линукс-бг? С извинение, но повечето звучат като писани от пъпчиви пуберитети, които вместо да си намерят гадже, си изливат хормоните срещу теб и Йовко.

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.