Защо трябва да се работи все повече?

След като изчетох всичките мнения относно голямата стъпка, която според нас сме направили, а поред други е платен материал, считам за нужното да напиша това:

Програмата няма нищо общо с която и да е политическа сила, но за да имаме успех имаме нужда от политическа подкрепа.Ако някой от вас, може да я усигури, така че да е наистина подкрепа, ще направи едно добро дело. Знам, колко е трудно да накараш политик да си спази обещанието и не един път сме се ‘парили’ от празни обещания, но продължаваме да търсим подкрепа на всякакво ниво.

Твърденията, че това е платен PR и аз или всички над 50 човека, които работят безвъзмеждно по програмата е лична обида към тях и към мене. Запознайте се с материята на програмата и на това за какво се борим. Това са нашите идеали и без подрепата на обществото и мнооого работа това няма да стане. Не критикувайте,а работете.

Имаше коментари, че тук четат интилигентни хора. Да, но стават все по-малко и по-малко, съдейки по коментарите и мненията. 5 години мърморения стигат, ако няма да помагате, не пречете.

Може би съм малко груб, но истината е такава, че ние работим усилено, а доста хора тъпчат нащата работа.

За подкрепата на Беронов

Както казах и по-горе, а и Йовко спомена,това е голяма крачка. Да получим подкрепа на личност като г-н Беронов е добре дошла. Приемаме подкрепа от всеки, който има желание да го направи. Това е първата адекватна подкрепа на идеите от години насам. Да, президентите имат съветници и във всички щабове има съветници от които зависи политиката по ИТ, но те нямат лице. Лицето е Президента или кандидатите за такъв – както е навсякъде по света.

Не говорете, че Президента няма правомощия за това, оооо има и още как. А има и влияние, което не е никак малко. (тук говоря за институцията Президент, а не за личността).


Заключение

Програмата ще продължи да работи, докато се намери начин да се изпълнят целите й. Ако искате да станете част от нея – подкрепете ни, ако не искате – работете си по вашия начин, но ако не се обединят усилията, ще загубим, а това сегашният „доминант“ добре го знае, нали?

/копие на новината в „Линукс за Българи“/

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

Едно мнение за “Защо трябва да се работи все повече?”

  1. Защо си губиш времето с мненията в линукс-бг? С извинение, но повечето звучат като писани от пъпчиви пуберитети, които вместо да си намерят гадже, си изливат хормоните срещу теб и Йовко.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.