Хостинг номер 1 в България.

Почти всяка компания се рекламира, като „Hosting Компания №1 в България“. Чак се обърках как точно всички са решили, че са номер едно.
Разбира се, всички може да са на първо място , но по кой показател:

 • Най-много клиенти?
 • Най-много сървъри?
 • Най-много пари за реклама?
 • Най-известна марка?
 • Най-доволни клиенти?
 • Най много продадени домейни?

Много бих се радвал да науча как се определя „Кой сега е номер едноооооу“ и що всички са тоя номер.

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

Публикувано от

Богомил "Бого" Шопов

Емигрант. Пират. Революционер. А, още интересни факти има тук

13 мнения за “Хостинг номер 1 в България.”

 1. Бого, мерят си ******* за да определят номер 1. Лошото е че всеки си я мери със собствен измервателен уред, със собствени мерни единици, пък и липсват скали за сравнение между отделните резултати. Появава се парадокса на малкия слон срещу голямата муха. Ползвал съм хостинг (личен или чужд) от почти всички по-големи и евтини хостинг компании в България, независимо дали български, в гаража, или „български“ ама в датацентъра на някоя далкоизточна държава. Колкото и хостинг фирми да смениш, няма идеален хостинг, всеки си има кусури, оправдава ги само цената. Това че един има хиляди клиенти, на 2 сървъра (единия за бекъп), а другия десет клиента на сто машини не ги правят номер 1. Така че АЗ съм номер 1 хостинг за моите си приложения дето ги нося на лаптопа, а всички останали са плагиати и измамници :)

 2. Мнението може да ми е малко субективно, но съм доволен от услугите.. на ICN, имаме над 15 сайта при тях … дори да е имало проблем съпорта им е бил навременен и безпогрешен.

  Няма да правя анти-реклама на една друга хостиг компания, която не беше чувала за някои стандартни приложения към хостига, да не гороворим, че php5 при тях не съществуваше….

  Та критерия, ако бива, че една хостинг-компания… ‘живее’ в 2008, а друга се развива и не „цикли“, то ICN са нъмбър оне….

  1. TSC всъщност е ICN и саморекламата е тъпо нещо:

   DOMAIN NAME: thesimplecomplex.bg
   REGISTRANT:
   INTERNET KORPOREITED NETUARX EOOD
   ul. Topli Dol 3, ap. 11
   SOFIA, 1680
   BULGARIA
   ADMINISTRATIVE CONTACT:
   JULIAN IVOV BORISLAVOV
   office@icn.bg
   INTERNET KORPOREITED NETUARX EOOD
   ul. Topli Dol 3, ap. 11
   SOFIA, 1680
   BULGARIA
   tel:0878738338
   fax:
   NIC handle: JB70145

 3. Моето лично мнение е,че найдобрият хостихг трябва да има най много доволни клиенти.И за най-малко пари да предлагат голям ресурс.

 4. Аз съм пробвал няколко български и чужди хостинги и смело заявявам, че SuperHosting са наистина супер!

 5. Аз основно съм ползвал host.bg superhosting и icn.
  Доволен и от трите но суперхостинг ме изтразниха адски много като им казах да ми пуснат отдалечения mysql.Като се има на предвид, че го има като опция в cpanel-a, в хост.бг и icn просто го пускаш и това е. Като съпорт като изключиме този случай и 3-те са на ниво( учтиви хора, колкото и да си досаден ). Но пакетите като цена са най-добри на icn след като преди година мисля, си дигнаха параметрите.

 6. Всъщност в едно безкрайно малко и ограничено сечение, всяко твърдение може да се определи за истина. Например аз ви гарантирам, че съм най-добрата хостинг компания в моят апартамент!

 7. Иеята е как точно се мери коя е хостинг компания номер едно. Това, че много хора харесват дадена компания, може да я прави номер едно за тях :)

 8. Аз също съм за Суперхостинг – нъмбър уан. Не ми е много обективна оценката, защото не съм пробвал други хостинг компании, но това е защото Суперхостинг не са ми давали причина да се отказвам от услугите им. И занапред ако ми потрябва хостинг или домейн пак към тях ще се обърна.

 9. Ами според мен това е малко като фразата – „Ние сме екип от млади специалисти, но правим невероятни сайтове и уеб приложения“. Всеки го ползва, но дали е вярно един бог знае.

  Иначе от тези, които съм използвал, най-съм доволен от Superhosting. Пък и ако има значение в topbloglog най-много блогове са хоствани при тях. Но това е моето мнение. Нека да видим какво ще кажат другите :)

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.