ОpenFest 2006 Русе

Мина и поредният празник в Русе. Аз бях там 3 дена по-рано за да мога да се видя със хората от Русе, които „копаха“ доста време за да се случи това. Хубавото, е че основния човек там – Христо Георгиев се е запалил по Линукс и свободата по време на миналия фест през 2005 година – ехххх, има полза :)

Пресконференцията беше добре организирана, взехме най-добрата зала в Русе и подготвихме вода и кафенце за всички журналисти, но някой в Русе скочил отвисоко и всички журналисти бяха там, както и на някакво събитие за Евросъюза – нямат си работа и те.

Феста започна добре с изключително голямото и пулноценно съдействие на хората в общината, които отговарят за техническото и информационно обслужване. Разтичаха се, намериха всякаква техника, която на нас ни беше нужна за да работим добре. Ама наистина всичко, което можете да си помислите. Такова нещо никъде не бях виждал. Благодаря Ви от сърце.

Медиите, обаче дойдоха на феста – първо ор Канал 1, който ме заразпитваха за С3 и искаха да знаят кога ще има такъв център в Русе, а след това от едно ново списаниев Русе – Семицата, което беше доста добро.

Празника мина добре, лекциите бяха на ниво, макар, че повечето както винаги, не можах да чуя. Ето как и присъстващите споделиха своето мнение.:

StanProg
Krassyo и снимки.

Има записи, само да се обработят и ще ги качим на архива на openfest.org

Нека да не забравяме и този куриоз „C3, /Cluster Command and Control/, определен като „голямото избухване“, бе представен на русенци“ . Не винаги е добре да се ползва Google.

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

4 мнения за “ОpenFest 2006 Русе”

  1. При добър късмет днес или най-късно утре филмът C3 в окончателната си версия за разпространение ще бъде пуснат в Интернет, заедно със субтитри на английски език.

  2. Радвам се, че всичко е минало прекрасно и изключително много съжалявам, че не успях да дойда дори само да гледам.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.