Агенти на съдбата – 2001 (The Adjustment Bureau)

–––––––––––––-
Тази публикация е част от категорията ми наречена „вместо на кино“ и показва, че споделянето на информация НЕ Е престъпление. Приятно теглене и гледане.

Бого
––––––––––––––––

За какво иде реч:

Постер:

Описание:
Дали контролираме съдбата си или невидими сили ни манипулират?
На крачка от спечелване на място в американския сенат, амбициозния политик Дейвид Норис (Мат Деймън) среща красивата балерина Елис Селас (Емили Блънт), жена, като никоя която е познавал.

Точно когато осъзнава, че се влюбва в нея, мистериозна организация решава, че двамата не трябва да бъдат заедно. Дейвид е изправен срещу самите агенти на Съдбата – хората от Бюрото по Нагаждане, които ще направят всичко по силите си, за да държат влюбените разделени.

В лицето на малкия шанс, Дейвид или трябва да забрави за нея и да приеме (пред)определения си път, или да рискува всичко, за да прекърши Съдбата и да бъде с Елис.

Развиващ се в Ню Йорк, филмът „Агенти на съдбата“ е базиран по разказ на Филип К. Дик („Блейд Рънър“, „Зов за Завръщане“, „Специален Доклад), режисиран от Джордж Нолфи (дебют), написал сценариите на „Бандата на Оушън 2“ и „Ултиматумът на Борн“.

Изтегляне:
magnet, torrent

3 мнения за “Агенти на съдбата – 2001 (The Adjustment Bureau)

 • Reply Иван 16.08.2011 at 1:58

  Ако сте гледали Dark City, този филм ще ви се стори бледо копие, без нито една оригинална идея.

 • Reply Димитър В. Панайотов 11.08.2011 at 15:42

  Този филм изключително ме трогна. Беше направен доста просто и много силно наблягаше на атмосферата и сюжета по начин, който много рядко ми харесва (аз нормално обичам филми с ефекти).

  Силно го препоръчвам, но не очаквайте ефекти. Силата му е съвсем другаде.

 • Reply Кърмит 11.08.2011 at 9:33

  Може ли да обясниш „Тази публикация е част от категорията ми наречена „вместо на кино“ и показва, че споделянето на информация НЕ Е престъпление. Приятно теглене и гледане.“
  Не разбирам как споделянето на този филм доказва това твърдение.
  Междувременно считам че това е един от слабите филми на Мат Деймън.

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.