Като за последно

Ето, че пак дойде време за ходене по OpenFest. Този път за последно тази година. За първи път ще ходя до Бургас и ще остана повече от 2 часа. Надявам се, да е забавно и полезно за всички, но след това си давам дълга заслужена ваканция, че идва и рожден ден след някой друг ден и трябва човек да се отпусне и купонясва.

Две лекции ще имам там, едната за теория на свободния софтуер, отворения код и отворените стандарти, което ще е повторение на филма, който ще гледаме преди това, но с повече анализи и дискусия, другата лекция е така чаканата от мене дебютна на „Как да хакнем Firefox“, която така и не успя да й дойде реда в русенското издание на феста. То ше е повече като уоркшоп, защото ще е повече практическо приложение на някой тънкости на кода на лисицата и на интерфейсите за достъп до нея, ммм интересно, нали.

Този път няма да обличам пижама, макар, че ако публиката си заслужава. че направя новата версия на лекцията с пижамата и с кучетата любители на Doom3. Еххх, има време ще видим…

Ето и програмата на феста.

2 мнения за “Като за последно

  • Reply Mordred 17.12.2006 at 2:49

    Здравейте, малко свежо инфо да ви дам за събитието, което между другото се провежда за пълно сефте в Бургас…Като за почивен ден посещаемостта не бе лоша, постарахме се да постигнем максималното като за първо организиране на подобно събитие, все пак дефекти неизбежно имаше, като се надяваме с течение на следващи евентуални версии те да бъдат изчистени. Мероприятието трая от 10:00 до около 18:00. Макар и трудно успяхме да уредим някакъв спонсор.. за някакви наградки..като цяло мина на добро ниво. Надявам се да успеем да го развием занапред като традиция в града. :)

  • Reply Petar Hadzhiev 12.12.2006 at 23:37

    Приятно изкарване в Бургас. Стискам палци всичко да мине без препятсвия и да направите успешен последен кръг на OpenFest за тази година.

    Съжалявам, че нямам възможност и аз да се разходя до морето. Както се казва „See you next year“.

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.