Лично: Съдба

Незнам дали някога сте стигали до положение в което не виждате смисъл да правите нещата, които правите. Вечер не ми се ляга като знам, че трябва на ставам на другия ден, сутрин не ми се става, поради същата причина, макар, че вече към 3 -4 през нощта съм буден. Времето тече ужасно бавно, работата си тече вече механично.

Хората, които обичах или които ме обичаха, вече не са около мене. Успях по някакъв начин да ги разкарам или те да ме разкарат. Нещата които ме правят щастлив, вече ги няма, а нямам желание за нищо ново, което да ме прави щастлив.

Седя и гледам в монитора, празен е, като живота ми макар и да има много неща в него.

Всеки ден с много усилия си измислям причина, която да ме накара да мисля, че и утре ще съм жив и ще мога да мърдам, макар, че съм като жив мъртвец, ходя и гледам в нищото, не забелязвам хората и сградите, блуждая в мой собствен свят, в който съм единственото население :)

Боли ме, ама много. Опитвам се да бъда искрен със себе си, но понякога сам си причинявам голяма болка, която друг никой не може да ми я причини. Имам нужда от промяна, но нямам сили вече да я направя. Чувствам се ужасно и не мога да направя нищо, нямам желание за нищо и за никого и нямам желание да се боря, което е най-лошото…

6 мнения за “Лично: Съдба

 • Reply Daniela 12.02.2007 at 14:21

  6te ti prepora4am da vidi6 – http://www.zashto-kak.hit.bg

 • Reply Sly 12.02.2007 at 3:24

  Здравей, иска ми се да ти помогна но … незнам как. Това ми прилича на много сериозна депресия и смятам, че можеш да излезеш от нея само със желание. Сега ще питаш – „а желание от къде?“
  Е незнам :) мога само да ти кажа, че моя начин за излизане от депресии е … приятели и тревица :) ако смяташ че алкохола ще ти помогне повече .. може, но аз не вярвам :)
  е чао за сега и се оправяй. Има велики дела, които чакат да бъдат свършени!!

 • Reply Комитата 11.02.2007 at 17:02

  Трябва ти не желание за борба, а желание за пълноценен живот. Ако постигнеш душевен мир, спокойствие и чувство за цел в живота, тогава нещата може и да се подредят, или поне да се пооправят. Не ставай жертва на обстоятелствата. Покажи че си самостоятелна личност, чието щастие и лично удоволетворение не зависи от външни фактори – чудеса могат да се постигнат с такава душевна настройка.

 • Reply kiara 10.02.2007 at 1:15

  И аз блуждая в моя свят, но това не ме прави нещастна. И аз не виждам смисъл да правя каквото и да е било понякога, но мисля, че ако виждах смисъла, нямаше да ми е интересно. Обичам живота не защото има някакъв смисъл, а просто защото живея.

 • Reply Bogomil 09.02.2007 at 12:24

  цък :) мен ме държи от 6 месеца тва :)

 • Reply kill_u 09.02.2007 at 12:11

  Сигурно си изпаднал в депресия, и аз често изпадам в подобни състояния, споко повече алкохол му е майката.

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.