Стига вече

Уважаеми таксиметрови шофьори,

с оглед на вашите искания и претенции и желанието ви да имате права на европейски таксиметрови шофьори, ви приканваме да въведете първо ред в собствената си кошара!

Ние, гражданите, които не караме такси, а ползваме вашите услуги, бихме плащали повече за такси и бихме подкрепили вашите желания, едва когато вие отговорите на нашата представа за европейско такси и спазите следните наши искания:

Като клиенти:

* Купете си нови, просторни автомобили с достатъчно голям багажник. Не искаме да се возим в тесните ви, стари колички повече!
* Поддържайте автомобилите си чисти. Таксито е луксозен обществен транспорт и като такъв ни го предлагайте!
* Не карайте с отворени прозорци, когато имате клиент. Не желаем да се продухваме докато карате със свален прозорец при 100 км/час!
* Не пушете в автомобилите си, дори когато нямате клиент. И не си яжте дюнера там. Не ни е приятно да миришем на пор, когато напускаме таксито ви!
* Не надписвайте сметките ни и не ни мамете с километрите. Няма как с една и съща компания, един и същ маршрут в един и същ ден да има разлика от 3 лв, това е измама!
* Винаги имайте ресто за връщане. Не ни карайте да се чувстваме задължени да даваме бакшиш. Особено, когато НЕ сме доволни от услугата!
* Отваряйте си багажника лично с ръка, когато клиента има багаж и помагайте при слагането и при свалянето му. Изкарайте си бакшиша по някакъв начин!
* Когато сте на поръчка, идвайте с точност до 10 мин. Както вие се изнервяте да ни чакате, така и ние. Някои от нас са изпускали полета си заради вашата неточност!
* Не ни разпитвайте за друго, освен за маршрута, освен ако ние не ви заговорим. В крайна сметка вие сте само шофьори, не сте ни приятели!

Повече тук.

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.