Стига вече

Уважаеми таксиметрови шофьори,

с оглед на вашите искания и претенции и желанието ви да имате права на европейски таксиметрови шофьори, ви приканваме да въведете първо ред в собствената си кошара!

Ние, гражданите, които не караме такси, а ползваме вашите услуги, бихме плащали повече за такси и бихме подкрепили вашите желания, едва когато вие отговорите на нашата представа за европейско такси и спазите следните наши искания:

Като клиенти:

* Купете си нови, просторни автомобили с достатъчно голям багажник. Не искаме да се возим в тесните ви, стари колички повече!
* Поддържайте автомобилите си чисти. Таксито е луксозен обществен транспорт и като такъв ни го предлагайте!
* Не карайте с отворени прозорци, когато имате клиент. Не желаем да се продухваме докато карате със свален прозорец при 100 км/час!
* Не пушете в автомобилите си, дори когато нямате клиент. И не си яжте дюнера там. Не ни е приятно да миришем на пор, когато напускаме таксито ви!
* Не надписвайте сметките ни и не ни мамете с километрите. Няма как с една и съща компания, един и същ маршрут в един и същ ден да има разлика от 3 лв, това е измама!
* Винаги имайте ресто за връщане. Не ни карайте да се чувстваме задължени да даваме бакшиш. Особено, когато НЕ сме доволни от услугата!
* Отваряйте си багажника лично с ръка, когато клиента има багаж и помагайте при слагането и при свалянето му. Изкарайте си бакшиша по някакъв начин!
* Когато сте на поръчка, идвайте с точност до 10 мин. Както вие се изнервяте да ни чакате, така и ние. Някои от нас са изпускали полета си заради вашата неточност!
* Не ни разпитвайте за друго, освен за маршрута, освен ако ние не ви заговорим. В крайна сметка вие сте само шофьори, не сте ни приятели!

Повече тук.

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.