Какво ще можете да правите по време на УебТех 2007

1. Да научите за всички новости в Уеб сферата от над 20 лекции в 2 зали. Сред темите, който ще се покриват тази година са PHP, Ruby on Rails, Perl, RIA, Бази данни, Firefоx и още много много нюанси.

2. Ще можете да се включите в ИТ мача на годината. Свободните технологии срещу не-свободните технологии се срещат в пряка битка.Ако сте любител на РНР, Линукс, свободния софтуер или софтуера с отворен код и можеш да играеш футбол – ела в отбор едно. Ако мислиш, че технологиите на Майкрософт или операционната им среда са върха. Ако знаеш, че по хубаво от C# няма, ела в отбор две.

3. Ще можете да си купите книгите на O’Reilly с над 30% отстъпка директно от представителя на компанията, който ще ни гостува за втори път. Най-новите заглавия ще бъдат при нас само по време на УебТех.

4.Ако си търсите работа или предлагате такава, ще ви дадем начин да постигнете целите си. Намерете си работа или служители по време на конференцията.

Елате да се забавляваме и да си направим едно технологично лято в петък и събота (29, 30 Юни) във Варна, където технологиите, слънцето морето и бирата ще са в една точка – УебТех.

Споделете тази информация с приятели и колеги, помогнете да разпостраним новините. Благодаря ви!