Нови програми (версии) под свободен лиценз

Този раздел се подготвя заедно с нашите партньори от NoTrial.info

Wine v0.9.39
Wine е open-source имплементация даваща възможност за стартиране на Windows софтуер под линукс и уникс операционни системи. Wine е междинния слой между X средата и самата windows програма. Wine е достъпен за Linux, FreeBSD, Mac OS X и Solaris.

phpMyAdmin v2.10.2 release
phpMyAdmin е инструмент написан на PHP с идеята да се улесни администрацията на MySQL сървърите, през удобен уеб интерфейс. До този момент може да създава, унищожава променя таблици, както и да изтрива,променя и добавя полета.Може да изпълнява всякакви SQL заявки, да менажира ключовете и привилегиите. Полезни опции са възможноста за експортиране и импортиране в различни формати.

openSUSE v10.3 alpha 5
OpenSuse е една от най-приятелски настроените дистрибуции, с която всеки начинаещ може да премине на линукс без особени проблеми. OpenSuse е както с най-основните черти на линукс, така и с много полезни потребителки програми, които много улесняват живота на новите в средата на линукс. Това е бета версия! Моля не я използвайте на production сървъри. Направете бекъп преди да инсталирате!

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.