Уеб2.0Тех

Конференцията за интернет технологии и бизнес ще се проведе на 29 и 30 юни в морската ни столица Варна. Основен акцент тази година е Web 2.0 – принципи, технологии и умения за комуникация и споделяне на съдържание.

През двата конферентни дни могат да се видят много лекции и демонстрации и на теми като програмиране, техническа документация, база данни и изграждане на уеб.

За първи път тази година ще имаме представяне на венчър фонд, който ще инвестира в България сериозна сума за стартиращи проекти и компании. Ще бъде показана схема за кандидатстване за финансиране в този фонд. Всички участващи ще могат да говорят лично със представителите му по време на конференцията и да получат възможността да финансират идеите си.

Другото интересно нещо, ще е присъствието на голямото издателство O’Reilly, което идва за втори път у нас. Всички участващи ще имат възможността да видят новите заглавия по тематиката на конференцията и да си ги закупят с голяма отстъпка.

Футболната среща между отбора на отворения и затворения код, борсата за предлагане и търсене на работа в ИТ сферата и многото интересни лекции ще дадат капка приятна емоция, за да стане цялото събитие полезно и приятно за всички участващи.

Елате да комбинираме технологиите, морето и слънцето във Варна. Участието е безплатно