Интернет – враг на традиционната журналистика

Много „стари“ кучета в журналистиката скачат срещу Интернет като медия и срещу потребителите в мрежата. Първо се прояви небезизвестния г-н Зюмбюлев, а днес получих доста ‘злобно’ писмо и от г-н Денев от Нетинфо по повод на моя публикация тук..

Не искам да цитирам цялото писмо на господина, но той си позволява да използва думи, които по приличат на някой стар малоумник отколкото на журналист със сериозен стаж в БТА и в други медии. Господа, ние не сме ви врагове. Както и по-рано съм писал в тозаи блог, това е мое лично мнение и ако не ви харесва, можете спокойно да изчезнете от сайта и да не го четете.

Що се отнася до критиките – ами прав съм за себе си. Прочетете малко и се опитайте да разберете какво имам предвид и тогава разберете къде е грешката ви, а не започвайте да плюете веднага. Ако съм сбъркал, според вас, можете да ми поднесете своята версия на проблема, а не да плюете по блога и да се мъчите да изкарате всички малоумници, преди да сте разбрали тезата им.

Време е да се съобразите с блогърите и със мненията им, над които нямате власт и над които не можете да наложите цензура.

Тагове:
––––-
Netinfo, Нетинфо, гусин Денев, идиотизъм