Провокатори – мрете

Появиха се доста крайни хора, които си позволяват да заплашват и да провокират хората. Както съм писал и по-рано това е нормално и целта е да се накара множеството хора да правят неща, които не искат за кауза, която няма нищо общо с тази за която са излезли да протестират или да присъстват. Това е и поредното доказателство за моите думи.

Довечера на протеста със сигурност ще има опити да се насочи енергията и в негативна посока и призовавам полицията да си върши работата, а и протестиращите са сме бдителни и да сме със отворени очи, макар и със залепени уста.

Днес целия център е улепен със плакати за протеста, което спред мене не е част от организационната структура на самото събитие. Събираме се много хора и се надявам да няма глупости и провокации, но уви такива ще има със сигурност. Бъдете бдителни и посочвайте на полицаите такива хора, за да не се окаже, че се борим за едно, а всъщност помагаме за скрити интереси.

Бъдете бдителни !!!

Update:
Валери прокрадва идеята, че провокаторите, може да са близки до полицията. Аз не мисля така. Както знаете във всяка държава има организация, която се занимава с подготовката на така наречените – екстремни събития за нарушаване на стабилността. Не е тайна, че български „специалисти“ (наемници) от такива организации участваха в революциите в Украина и във събитията в Сърбия, да не говорим за нашите събития …

Полицията, няма такива структури, а целта й е със законни (или близки) средства да провокира, тези фигури да се покажат, както съм го описал тук. Такива протести са добър тренинг за такива групи. Не е тайна, че повечето хора много лесно се поддават на провокация, ама много лесно. Един човек подал се на провокация след това може да бъде използван дори да направи щурм на Парламента. (пример: такситата). Колкото са по-ограничени умствено групите, толкова по-лесно се провокират и насочват в определена посока.

Блогърите сме умни, не позволявайте да бъдете провокирани.

Бъдете бдителни !!!

Oще мнения:
от Валери
– разбира се и от Пейо.
– нека не забравям и Йовко и Ясен