лъгуг яицазимитпо

Преди няколко дена писах за SEO състезанието на bgwebmaster. Странното, е че само 1 ден след това излязох на първо място в Google. Това само доказва, че WordPress е чудесно уеб-приложение, което си е само по себе си, оптимизирано за уеб. Правете сайтове, а не война и помнете, че в лъгуг яицазимитпо и в яицазимитпо лъгуг не е истината а в силната храна. Аз не участвам в състезанието, просто ми е любопитно дали мога само с постове в блога си да изляза в първите 30-40 да речем.

Според мене е по важно не дали ще излизеш на първо място по горните думи, а по някоя мнооого по-популярна ключова дума например, в която колкото и да си добър, много трябва да се постараеш да станеш номер 1. Не забравяйте, че до няколко години Google няма да ги има или не поне такива каквото ги познаваме сега. Помнете и че не всеки канал за реклама е в търсещите машини и ако разчитате само на него с бизнеса ви е приключено.

Успех на участниците.
Амин

Аз не участвам в състезанието за яицазимитпо лъгуг или било то за лъгуг яицазимитпо, но, ако случайно сечеля, парите директно заминават за: