Как мина BarCamp-a

В събота се проведе първия BarCamp посветен на Web 2.0. Както и беше обявено, целта му беше да се запознаем и да видим кой, кой е и какво прави.

За радост имаше поне към 60 човека, а общо минаха около 75 за краткото време от 2 часа. Имаше и хора извън София, специално дошли за събитието. Благодаря ви.

Радостната новина, е че първата сделка между инвеститор и сайт ще се сключи скоро, но аз се надявам една от двете страни да я обяви скоро, защото аз не мога да го направя.

Имаше хора от Еxsisto, ABC Дизайн, Enigma, Etaligent, Дневник, радар.бг, svejo.net, predpriemach.com, bgdev.org, office1, SEP Bulgaria, Netinfo, zip.bg, rss.bg, zoom.bg,Neveq,Bluelink, както и още доста хора и блогъри. Може и да съм изпуснал някой.

Срещата започна в добър дух, успях да се запозная с хора, които не бях виждал „на живо“, а и успях да запозная доста хора с други, в зависимост от интересите им. Поговорихме си, пийнахме по едно -две и успяхме да научим кой с какво се занимава и конкурентите да се видят очи в очи. Хрумнаха доста свежи идеи, които се надявам да се появят в Уеб-а много скоро.

Следващата стъпка е да предприемем по-точни действия, както е описано в roadmap-a. Ако желаете да участвате в следващите прояви, запишете се на дъното на тази страница.