Търсим си човек за екипа – Специалист „Интеграция и бизнес анализ“

Ето, че дойде време да търсим още хора за Enterprise 2.0 екипа. Aко искате да се развивате в нова област и да допринесете за една млада, но мощна компания, погледнете следното:

Специалист „Интеграция и бизнес анализ“

Изисквания:
Отлично да познава начина на работа на уеб-приложения и принципите на Уеб;
– Да има явно залитане по принципите на отворения код и свободния софтуер;
– Да има минимум начални познания по Линукс;
– Да има познания по един или повече от следните програмни езици: PHP, Python, Ruby, Perl или Java;
– Да може да интегрира приложения в не-хомогенна среда;

– Да пие бира;

Описание: Човекът, който търсим, трябва да помага при реализацията на вътрешната Е 2.0 структура на СЕП България, като пише конкретни изисквания за всеки един от модулите, тества и оптимизира приложенията след като бъдат инсталирани и работи тясно с R&D екипа за осигуряване на нормалната им експлоатация. Освен това той трябва да може да прецени как интерфейсите им трябва да бъдат променени или информацията им по какъв начин може да бъде използвана, за да се постигне оптималната им ползваемост.

Ако Уеб 2.0, Общество, социални мрежи и отворен код са неща които са в кръвта ви, вие сте нашия човек. Ако можете да преведете нещо писано от продукт мениджът така, че да бъде разбрано от програмист, вие сте нашия човек.

Ако искате да кандидатствате, пратете си актуално CV и очаквания за заплащане на bshopov@sepbulgaria.com до 21.12

Какво е СЕП?

“СЕП България” АД /”СЕП”/ е първият и независим банков оператор, който ще превърне мобилния телефон в регламентирано и сигурно платежно средство, утвърдено от Българската Народна Банка. По този начин СЕП се определя, като системен оператор на платежна система, работеща с електронен платежен инструмент „мобилно разплащане“.

Системата ще се базира на отворения бизнес модел, гарантиращ равен достъп на всички участници до нея при стриктно спазване на Общите публични операционни правила, създадени от СЕП. В системата много участници ще предлагат общо услугите на СЕП, а потребители на услугите ще бъдат, както българският бизнес, така и всяко физическо лице, което желае да се възползва от тях. Мисията на СЕП като технологична компания е да създаде инфраструктурата и да бъде средата, в която ще се осъществяват услугите.

Въпроси?

Ако имате въпроси – пишете ми на мейла или джабъра – bogomil@jabber.minus273.org (това не е e-mail :)),може и по скайп (bogomilshopov)

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

12 мнения за “Търсим си човек за екипа – Специалист „Интеграция и бизнес анализ“”

 1. Вече се обърнах. Бихте ли свели към вашите косвени акционери(такива като мен) спецификации на проекта. Поне като технологии на които залагате. Искам да си направя ясна сметка в какво точно съм инвестирал. Съвсем добронамерен съм. Но като що годе компетентен човек мисълта ми е да си съставя правилна представа за технологичната осигуреност на СЕП.

 2. Тоя СЕП MySQL ли ще ползва? Стана ми интересно едно че съм акционер в adveq и друго че малко от малко разбирам от проектиране и разработка на софтуер. Бихте ли се аргументирали защо използвате технологии като PHP и MySQL? Вместо Java и Oracle или asp.net и sql server 2005?

 3. @hydra: Тук в офиса. И аз съм на твоето мнение и за някой от проектите е удачно, но за този не е.

 4. Ха, това е интересно.Аз съм голям фен на крос-платформ нещата.Някакъв вид дистанционна работа допуска ли се?
  Според мен за по-голямата част от софтуерните работи няма значение къде е физически човека (което се доказва и от голямите организации като Дебиан, ФрееБСД и др.).

 5. @hydra: Ето и отговорите:
  1. Как да накараш приложение писано на java да работи с приложение писано на PHP, едното от което работи с MySQL и LDAP, a другото с локална база данни.

  2. Колкото повече толкова по-добре, но работата не включва програмиране.
  3. Писане на изисквания, анализ на потребности и работа с UI дизайнер (друг човек от екипа) за направата на потребителски интерфейси.

 6. Само да попитам какво значи „Да може да интегрира приложения в не-хомогенна среда;“?
  И до колко трябва да познава езиците за програмиране?
  А също така в какво точно се състои работата? Имам предвид писане на приложения, дизаин на нещо си или т.н..

 7. приблизителен размер на заплатата? приблизително количество на бирата?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.