Eй тия се оакаха.

Няма смисъл да пускате обявя в ItJobs.bg. Фактите

Обявата пусната в моя блог има над 400 посещения на ден. (и няколко добри CV-та като ефект)
– Обявата пусната в Itjobs.bg има 33 посещения за ден и половина (1/3 от мен)

– Цената при мен: 0 лева (и една бира)
– Цената в ITJobs – 600 лв за месец

Поредното доказателство, ще тези сайтове ще загинат, ако не вземат мерки да правят много повече от показване на обяви.

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

8 мнения за “Eй тия се оакаха.”

  1. @Voxy: Aз НЕ искам да сравнявам други сайтове. Давам конкретен пример, за пари които сме дали на един сайт и какво прави той за нас. А това, че вече има няколко резюмета през сайта си говори достатъчно. Мерси

  2. Бого, а колко от 400-те посещения на ден/посетителите, не броя посещения че са различни неща все пак/ си търсят работа, вземи пусни една анкети и разбери, иначе си дал пример с изчезващ сайт, я го направи с jobs.bg

  3. 600 лв. за на месец за 20 хита на ден???????????? Тия нормални ли са ве? Или просто аз трябва да актуализирам офертата за реклама в блога си?

  4. @niko: Все пак 600 лева са си 600 лева :)
    @ Kaloyan: Aз имам доста допирни точки с ItJobs и знам, че нещата там трудно ще се оправят. Няма мислене и желание за действие.

  5. Точно този профил, който търсиш да назначиш, по-скоро ще наминава от тук отколкото да си търси работа в такъв тип сайтове .. ;)

  6. Погледни това – http://www.jobhow.org/14.html – ITJobs.bg дори го няма в списъка. Класацията не е за специализирани тематично сайтове за работа, заради това Тошо Христов не го е включил в списъка (нали е само за IT). Все пак „сестринския“ сайт JobsPartner.bg го има в класацията, но пък на много ниска позиция. Спомняте ли си когато ITJobs.bg беше единствения сайт за онлайн обяви ;) Тези хора може би лежат на стари лаври … вижте Jobs.bg как се стараят и напъват ;)

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.