Приложения с отворен код за бизнеса

За да върви един бизнес и да е печеливш, без значение от сферата, той има нужда от много средства които правят работата на служителите и управителите по-лесна, а от там и по-печеливша, защото се печели време.

Моята лекция утре, ще се спре на това какъв софтуер може да бъде използван от различен по тип и предназначение бизнес за да му помага в работата, а още по-хубаво е, че този софтуер е с отворен код и прдлаган с повече гаранции за качество от собственическите такива.

Ще представя CRM, ERP системи, Business Inteligence системи, операционни системи, финансови системи, софуер за управление на проекти и на време, софтуер за съвместна работа, софтуер за управление на документи и още системи.

Имам 1 час да говоря за това и за това защо един бизнес да използва отворен код, още повече стартиращ.

Елате. Начало 15.20, събота 10.11

––––-
Намерих страшно полезно разширение за Firefox. То ви дава възможността да запазите текущата страница или част като изображение, бързо и ефикасно.

2 мнения за “Приложения с отворен код за бизнеса

  • Reply Bogomil 09.11.2007 at 14:01

    @Господин И: идея си нямам, но си мсиля, че ще има плакати със логото на конференцията, който да насочват в правилната посока.

  • Reply Господин И 09.11.2007 at 12:42

    Видях, че ще е в УННС, но в коя зала точно?

    2007 или 2013 и къде се намират тия зали? Лесно ли е да се ориентира човек?

    Иначе темата много ми допада. Аз съм в частния бизнес и мисля, че може да е много полезно за моята фирма, ако успея с времето мисля да дойда.

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.